Przekąski / Dania gorące – catering

usługi cateringowe Bar Zaścianki

Znakomite potrawy kuchni polskiej i regionalnej

Oferujemy znakomite potrawy kuchni polskiej i regionalnej. Bogaty wachlarz zimnych przystawek oraz dań gorących. Dokładamy wszelkich starań, aby każde z naszych dań było atrakcyjnie udekorowane. Nasze potrawy skomponowane są z surowców i produktów najwyższej jakości.

Poniżej znajdą Państwo propozycje przekąsek na zimno oraz dań na gorąco do wyboru.

Potrawy zostaną przygotowane w pojemnikach jednorazowych.

Minimalna ilość zamówienia – 20 osób.

Gotowe zestawy

Dla wygody naszych klientów, przygotowaliśmy gotowe zestawy przekąsek oraz zestawów cateringowych. Mogą Państwo skomponować też własne zestawy na podstawie pełnej oferty cateringowej poniżej.

Zestaw cateringowy nr 1

koszt 140 zł / osobę

Zestaw cateringowy nr 2

koszt 150 zł / osobę

Przekąski – zestaw nr 1

koszt 110 zł / osobę

Przekąski – zestaw nr 2

koszt 120 zł / osobę

Zestawy cateringowe

Poniżej prezentujemy przykładowe zestawy cateringowe przygotowane przez nas.

Pełna oferta

Przekąski

Mix babeczek koktajlowych z pastami w różnych smakach

Mini tortille z szynką lub salami

Koreczki z łososia i suszoną śliwką

Faworki z boczkiem na cieście francuskim

Kanapki bankietowe

Warzywa Faszerowane
(soczyste pomidorki,świeży ogórek faszerowane pastą na bazie twarogu z dodatkiem czosnku, papryki, koperku)

Jajka w szynce

Roladki z szynki

Szparagi w szynce

Patera mięs własnego wyrobu

Jajka faszerowane

Galaretka drobiowa

Patera serów

Tatar wołowy

Szczupak faszerowany

Śledź z cebulką

Śledź po żydowsku

Patera warzyw

Sałatka grecka

Sałatka szeryfa

Sałatka jarzynowa

Zainteresowany?

Kontakt telefoniczny

Realizacja – na podstawie zamówienia
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.

Zupy

Rosół z makaronem

Meksykańska z pulpetem

Żurek z kiełbasą

Flaczki

Krem z zielonego groszku

Zainteresowany?

Kontakt telefoniczny

Realizacja – na podstawie zamówienia
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.

Dania gorące

Schabowy

Schabowy po flamandzku

Roladka schabowa z farszem mięsnym

Filet z kurczaka

Filet pod pierzynką
(zapiekany z pomidorem , pieczarkami i serem)

Zrazy drobiowe z masełkiem czosnkowym

lub pieczarkami

Zawijka drobiowa z szynką i serem

Podudzie kurczaka otulone boczkiem

Udka faszerowane

Karkówka w sosie pomidorowym

Karkówka w kapuście

Zrazy wieprzowe

Żeberka wieprzowe w sosie

Devolaj

Devolaj z pietruszką lub żółtym serem

Żeberka po staropolsku

Żeberka w kapuście

Pieczarka faszerowana

Udka z kurczaka z masełkiem czosnkowym

Kotlet mielony

Kotlet mielony z pieczarkami

Skrzydełka pieczone

Pierogi z mięsem lub szpinakiem

Krokiety

Gulasz wieprzowy

Kartacze 2szt.

Zainteresowany?

Kontakt telefoniczny

Realizacja – na podstawie zamówienia
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.