Przekąski / Dania gorące – catering
Znakomite potrawy kuchni polskiej i regionalnej
Oferujemy znakomite potrawy kuchni polskiej i regionalnej. Bogaty wachlarz zimnych przystawek oraz dań gorących. Dokładamy wszelkich starań, aby każde z naszych dań było atrakcyjnie udekorowane. Nasze potrawy skomponowane są z surowców i produktów najwyższej jakości.
Poniżej znajdą Państwo propozycje przekąsek na zimno oraz dań na gorąco do wyboru.
Potrawy zostaną przygotowane w pojemnikach jednorazowych.
Minimalna ilość zamówienia – 20 osób.
Gotowe zestawy
Dla wygody naszych klientów, przygotowaliśmy gotowe zestawy przekąsek oraz zestawów cateringowych. Mogą Państwo skomponować też własne zestawy na podstawie pełnej oferty cateringowej poniżej.
Zestaw cateringowy nr 1
koszt 140 zł / osobę
Zestaw cateringowy nr 2
koszt 150 zł / osobę
Przekąski – zestaw nr 1
koszt 110 zł / osobę
Przekąski – zestaw nr 2
koszt 120 zł / osobę
Pełna oferta
Mix babeczek koktajlowych z pastami w różnych smakach
Mini tortille z szynką lub salami
Koreczki z łososia i suszoną śliwką
Faworki z boczkiem na cieście francuskim
Kanapki bankietowe
(soczyste pomidorki,świeży ogórek faszerowane pastą na bazie twarogu z dodatkiem czosnku, papryki, koperku)
Jajka w szynce
Roladki z szynki
Szparagi w szynce
Patera mięs własnego wyrobu
Jajka faszerowane
Galaretka drobiowa
Patera serów
Tatar wołowy
Szczupak faszerowany
Śledź z cebulką
Śledź po żydowsku
Patera warzyw
Sałatka grecka
Sałatka szeryfa
Sałatka jarzynowa
Zainteresowany?
Kontakt telefoniczny
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.
Rosół z makaronem
Meksykańska z pulpetem
Żurek z kiełbasą
Flaczki
Krem z zielonego groszku
Zainteresowany?
Kontakt telefoniczny
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.
Schabowy po flamandzku
Roladka schabowa z farszem mięsnym
Filet z kurczaka
Filet pod pierzynką
(zapiekany z pomidorem , pieczarkami i serem)
Zrazy drobiowe z masełkiem czosnkowym
lub pieczarkami
Zawijka drobiowa z szynką i serem
Udka faszerowane
Karkówka w sosie pomidorowym
Karkówka w kapuście
Zrazy wieprzowe
Żeberka wieprzowe w sosie
Devolaj
Żeberka po staropolsku
Żeberka w kapuście
Pieczarka faszerowana
Udka z kurczaka z masełkiem czosnkowym
Kotlet mielony
Skrzydełka pieczone
Pierogi z mięsem lub szpinakiem
Krokiety
Gulasz wieprzowy
Kartacze 2szt.
Zainteresowany?
Kontakt telefoniczny
Płatność –zadatek 20% wartości zamówienia, pozostała kwota –karta / gotówka / po wcześniejszych ustaleniach po wykonaniu realizacji.